CONTACT 
| Vincent Perquin Professionele Voice-Over

Contactgegevens
Voicetalent.NL / Perquin

Vincent Perquin Professionele Voice-Over / Commentaarstem / Stemacteur.
E-mail: perquin@outlook.com
Tel.: +31641016970
perquin@outlook.com

Biografie
Lees hier mijn Biografie


KvK
Voicetalent.NL™ ®
Sinds 1997 staat Voicetalent.NL / Perquin ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Inspreektijden
Direct beschikbaar door eigen thuisstudio.
Dagelijks ben ik beschikbaar, ook in het weekend. Meestal kan ik de Voice-Over teksten binnen 48 uur of zelfs al binnen een paar uur aanleveren vanuit mijn professionele thuisstudio. Indien gewenst neem ik de tekst voor de Voice-Over productie samen met je door.

Opnamestudio
Sinds 1997 beschik ik over een eigen opnamestudio en spreekcel aan huis.
Elke opdracht wordt professioneel ingesproken en zeer snel in de beste kwaliteit op een eigen server geplaatst of per e-mail of WeTransfer aangeleverd. Buiten het feit dat het gebruik van een eigen opnamestudio goedkoper is, kun je vaak sneller schakelen. Moet er achteraf nog iets worden aangepast dan is dat ook geen probleem. Natuurlijk kan ik ook naar een studio van uw keuze komen. Bij studiobezoek geldt alleen wel een minimale produktieafname van 850,- excl. reiskosten.

Spreekcel / Vocal Booth
Essentieel.
Voor een professionele opname en als professionele Voice-Over is een geluidsdichte spreekcel of vocal booth essentieel. Om die reden heb ik door een professioneel bedrijf een maximaal isolerende, akoestische op maat gemaakte spreekruimte / vocal booth, aan huis laten bouwen voor een goed hoorbaar resultaat. (veel Voice-overs met een eigen opnamemogelijkheid hebben die overigens niet. Goed om vooraf even te checken dus!) Het is niet alleen prettig en ongestoord werken, ook heeft de opname geen bijgeluiden, geen galmpjes en geen reflectie, waardoor de allerhoogste kwaliteit gegarandeerd is!

Een zo zuiver mogelijke opname
Minimale processing.

Vanaf 1985 heb ik ervaring met het inspreken van Voice-Over teksten. Alle teksten worden volledig digitaal en kaal in een geluidsarme ruimte opgenomen en kunnen later worden afgemixt. Er wordt zo min mogelijk processing toegepast, voor een zo zuiver mogelijke opname.

Kale/Ruwe opname
Zuivere opname.
Mijn stem wordt als ‘kale/ruwe’ opname aangeleverd. Dit betekent dat dit een zuivere opname is, die nog niet bewerkt is, zodat de opname achteraf nog kan worden geëdit of van een andere klankkleur kan worden voorzien. Uiteraard behoort schoonknippen, afmixen of masteren ook tot de mogelijkheden.

Inspreken met beeld
Tijdcodes.

Als ik kan inspreken met beeld dan ontvang je de opname die je in één keer onder de montage kan leggen. Dat kan het geval zijn bij bijvoorbeeld; nasynchronisatie (lip sync) of bij scripts met tijdcodes.

Gratis Test Demo of ‘Demo Read’.
Proefopname.

Ook kan ik (indien nodig) een paar zinnen voor je inspreken, zodat je zeker weet of mijn stem bij jouw productie past. En om het je makkelijk te maken heb ik op deze site een stemselectie gemaakt zodat je kunt luisteren per categorie.

Productie
Van A tot Z.

Al jaren lang werk ik samen met grote en kleine professionele studio’s, stemmen- en reclamebureau’s. Door mijn brede (wereldwijde) netwerk van deze professionals kan ik iedere productie van A tot Z voor je verzorgen. Van idee tot en met de uitzending. Vraag daarvoor naar de mogelijkheden.

De Voice-Over opname
Verschillende formaten.
Een goede stem opname verheldert de boodschap! Audio kan in verschillende formaten worden opgeslagen. Ook de kwaliteit van de audio opname kan verschillen; MP3 of WAV, 16 of 24 bit, 44,1 of 48 kHz. Bij een Voice-Over opname is 24 bit gebruikelijk. Er is dan meer dynamisch bereik, minder last van ruis en meer ruimte voordat het signaal eventueel overstuurt. Het meest gangbare formaat voor een Voice-Over opname is 48 kHz, inverband met professionele video montage. Een Voice-Over opname wordt standaard altijd mono opgenomen omdat de bron ook mono is. Opnemen in MP3-formaat wordt afgeraden als het gaat om een professionele V-O opname, inverband met datareductie. WAV en AIFF (ongecomprimeerd) is prima, als het gaat om een professionele opname. Alle Voice-Over opnames worden daarom in WAV, 24 bit, 48 kHz, mono opgenomen en ook aangeleverd. Het opname niveau is maximaal -1 dB of zelfs nog minder, dit om vervorming te voorkomen en audio nabewerking mogelijk te maken. Mocht je het bestand toch in een ander formaat willen ontvangen dan is dat uiteraard ook geen probleem.

Professionele studiokwaliteit
Een goede sound.
Ik sta garant voor goede kwaliteit en een goede sound. Er wordt alleen maar gewerkt met professionele studio-apparatuur: Røde NT1 (Professionele Voice-Over Studiomicrofoon), Neuman TLM 103 (Professionele Studiomicrofoon), Digital dbx ProVocal (Professionele Digital Vocal Processor), Audiophile 2496 (Beste Soundcard), Beyerdynamic DT-770 Pro (250 ohm) Gesloten Studio Hoofdtelefoon, 2x KRK Rokit RP6 G3 Active Studiomonitoren, 2x Monkey Banana Gibbon 5 Near Field Studio Monitor, Avid Pro Tools HD, Power Dynamics PDS-M16 Microfoon plopscherm 16″.

Computer
Opname.
De opname gaat direct de Eye4 AV Station Quad in. (Dit is een super krachtige computer met daarin een Quad Core Pentium Processor). Deze computer is uiterst stil en uitgeroepen tot de beste audio computer allertijden (incl. Silent 19″ 4HE Silent Case, Asus P5Q series Mainboard with Silent Cooler).

Veel meer producties
Alles is mogelijk.
Naast producties voor radio, televisie, internet, telefoon-systemen en instore boodschappen, leent mijn opnamestudio zich ook al jaren uitstekend voor het inspreken van producties waar je in eerste instantie niet heel snel aan zult denken, zoals bijvoorbeeld; luisterverhalen, audioboeken, hoorspelen, rondleidingen, musea, zalen, attracties, audiotours, cursussen, e-learnings, navigatie, animaties, tekenfilms, spellen, acteerwerk, aankondigingen en nog veel meer mededelingen. Wat dat betreft is elke in te spreken tekst wel mogelijk.


Domeinnamen
Deze webiste is te bereiken via:

Voicetalent: www.voicetalent.nl
Voice-talent: www.voice-talent.nl
Voicetalents: www.voicetalents.nl
Voice-talents: www.voice-talents.nl
Vincentperquin: www.vincentperquin.nl
Vincent-perquin: www.vincent-perquin.nl

Links
Volg mij via Social Media:
LinkedIn: www.linkedin.com/in/vperquin
Twitter: www.twitter.com/vincentperquin
YouTube: www.youtube.com/user/rtl4online
Facebook: www.facebook.com/voicetalent.nl
YouTube: www.youtube.com/user/sbs6online
Facebook: www.facebook.com/vincentperquin
Instagram: www.instagram.com/vincent.perquin
YouTube: www.youtube.com/user/vincentperquin
SoundCloud: www.soundcloud.com/vincent-perquin