IVR SYSTEMEN 
| Vincent Perquin Professionele Voice-Over

Interactieve Voice Response
Digitale interactieve communicatie met telefonie.

Zoek je een professionele stem voor jouw Interactive Voice Response (IVR) systeem, telefooncentrale of zakelijke voicemail? Maak een goede eerste indruk wanneer een klant jou belt (of wanneer een klant gebeld wordt).

Stemvoorbeelden
Hieronder vind je audiofragmenten van mijn stem.
Om de audiobestanden hieronder af te spelen heb je een speler nodig die mp3 ondersteund. Klik op de buttons om de voorbeelden te beluisteren.

 


Tarieven en levering

De tarieven zijn gebaseerd op het aantal woorden.
Vooraf krijg je altijd een offerte. Na akkoord spreek ik de tekst in en lever ik het ingesproken bestand binnen 48 uur (indien met spoed binnen één werkdag). Afhankelijk van jouw centrale kan dit in elk gewenst formaat en kwaliteit: WAV, MP3 of AIFF.

Samenwerking
Leveranciers van voip telefonie.
Doordat ik nauw samenwerk met bedrijven die zich bezighouden met digitale telefonie is elke tekst doorgaans al binnen 48 uur (of sneller) actief op jouw telefooncentrale.

Combinatie met meerdere talen
Native Speakers.
Door een goede samenwerking met diverse internationale Voice-Overs is het mogelijk om jouw IVR Systeem te laten inspreken in meerdere talen door verschillende professionele Native Speakers. Vraag naar de mogelijkheden.

 


Mogelijkheden
Wat zijn de mogelijkheden van een Voice-Over bij digitale telefonie?

Alles is mogelijk. Zoals professioneel ingesproken welkomstberichten voor een antwoordapparaat, een keuzemenu of een wachtrij.

Inbound en outbound
Een IVR systeem en telefooncentrale.

Behalve het keuzemenu waardoor je direct bij de juiste persoon binnen een organisatie terechtkomt, kun je denken aan een systeem waarbij je een meldtekst te horen krijgt wanneer je buiten openingstijden belt. Behalve deze inbound systemen bestaan er outbound systemen die klanten bellen met een belbericht en een vooraf opgenomen tekst van de Voice-Over afspelen.

Zakelijke voicemail
Persoonlijke boodschap.
Een voicemail is een computer gebaseerd systeem, ontworpen voor het digitaal opslaan van spraakberichten. Meestal voorafgegaan door een welkomstboodschap die is ingesproken door de Voice-Over.


Partners

Opdrachtgevers en Leveranciers van VoIP telefonie en IVR Systemen zijn:

Protagonist / Belcentrale, RedBox Messaging, Deda Communications, Vedacom, Kolk & Dijk / IRIS one Nederland, Lancom.